Home Credits Reciprocal SiteStatistiek Zoek Contact

Licenseer of Sponsor de SocioSite

Miljoenen mensen gebruiken de SocioSite,
maar we hebben meer middelen nodig om verder te gaan.


De SocioSite is bijna 10 jaar in de internetlucht. Het is in meerdere opzichten een succes. Vanuit de hele wereld hebben we veel bezoekers en grote waardering ontvangen. Dit is wat anderen over de SocioSite zeggen: We hebben een selectie gemaakt van de waarderingen over de SocioSite op de Credit page.

De SocioSite is een erg populaire plaats geworden. We krijgen een nog steeds groeiend aantal bezoekers.

In de site statistieken is hiervan een overzicht gegeven.

Veel organisaties en mensen hebben verwijzingen gemaakt naar de SocioSite. Zij komen uit Europese landen en de USA, maar ook uit Japan, Brazilië en Korea. U kunt de lijst van deze verwijzingen bekijken op de Reciprocal page.

Het is een hele klus geweest om de SocioSite te maken tot wat zij vandaag de dag is. En het zal veel inspanningen en middelen vereisen om deze site te maken tot wat het bedoeld was te zijn: een accurate en omvattende verzameling van sociaal-wetenschappelijke informatiebronnen op het internet. We zijn van plan deze gids verder uit te breiden zodat ze bronnen van alle landen in de wereld en van alle gebieden van de sociale wetenschappen omvat. Zonder ondersteuning kan dit niet worden gerealiseerd.

SocioSite Licentie
Middels een licentieovereenkomst kunt u het recht verwerven om het informatiesysteem van de SocioSite (of onderdelen daarvan) op te nemen in de site van uw organisatie. Het licentieprogram van de SocioSite staat open voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland.
Als U geïnteresseerd bent in financiële ondersteuning van de SocioSite of in een licentie om - delen van - het informatiesysteem in uw eigen website op te nemen, bespreken wij graag de details met U. Neem voor verdere informatie contact op met: Albert Benschop

index


Home Credits Reciprocal SiteStatistiek Zoek Contact

Amsterdam, 02 September, 2015